Stadsboerderij Het Lachende Paard start Crowdfunding

Stichting Het Lachende Paard is op 8 april gestart met Crowdfunding campagne “Dak voor de Dieren!”. Met die campagne wil de stichting een bedrag van 4.100 euro ophalen voor een nieuw dak op de stal. Zodat ook de volgende winter de dieren een knusse en droge slaapplek hebben.
Doneren kan via www.voorjestadsie.nl/hetlachendepaard

De campagne ‘Dak voor de Dieren’ is gestart om te zorgen dat ook de volgende winter de dieren lekker droog in hun stalletje kunnen slapen. Wind en regen is iets waar ezels Anna en Linda en ook de geiten niet dol op zijn. Wanneer het begint te regenen rennen ze snel hun stal in, doen daar een dutje of kijken half slapend door de deur naar de regen buiten. Alle dieren bij stadsboerderij Het Lachende Paard kiezen zelf wanneer ze binnen of buiten zijn. De stichting vindt dat dat zo moet blijven en zamelt daarom geld in voor een nieuw dak. Om de verrotte balken en lekkende dakplaten te vervangen is een bedrag van 4.100 euro nodig.

Het Lachende Paard ligt in Tuindorp-Oost, tussen Careyn Tuindorp-Oost en het Ecologisch Tuinenpark De Driehoek in. De stadsboerderij bestaat al meer dan tien jaar. Zoals de naam al doet vermoeden lopen er paarden, maar er wonen ook ezels, geiten, schapen en kippen. Nieuwsgierig naar de plek? Kom langs tijdens de open dag op 29 april en maak kennis met de mensen en dieren van Het Lachende Paard.