Stichting BuurtWelzijn verbindt!

Stichting BuurtWelzijn zet zich in om buurtbewoners met elkaar te verbinden. Dit doen wij onder andere met de gratis buurtwebsite www.mijnbuurtwelzijn.nl, waarop activiteiten, nieuwtjes en vraag en aanbod geplaatst kunnen worden. Dit kan ook voor onze wijk, Noordoost!

Denk aan bijvoorbeeld de vraag voor hulp bij het boodschappen doen. Zo blijft u op de hoogte van wat er in de buurt speelt. Daarnaast zijn wij ook fysiek actief, waardoor het ook voor minder digitale bewoners bereikbaar is. Zoals de activiteit filosoferen met ouderen of computercursussen. Momenteel zijn wij bezig met het betrekken van 65-plussers in deze buurt. Hierbij doen wij ook een onderzoek of een website als van BuurtWelzijn een meerwaarde kan zijn voor senioren.

Bent u 65 of ouder en wilt u ons helpen? Neem dan contact op met Anne van Leeuwen via a.leeuwen@buurtwelzijn.org of bel 06-14498149. Samen met u werken wij aan een betrokken, gezellige buurt voor iedereen!